Omlouvám se opět za částečnou neaktivitu. Musím si více rozvržit svůj napěchovaný čas.
Díky za pochopení, Joina :)

Grilujeme

22. července 2013 v 7:18 | M.J. a S.K.
  • Je prima, že je teplo a můžeme grilovat. Vždy když je zima, už se těším na teplejší dny a vůni grilovaného masa.
Právě teď teprve začínají báječné dny. Párty, oslavy, romantická posezení a tak všelijak.
Můžu začít vyjmenovávat ty úžasné lahůdky, které se na grilu dělají. Ale vy to samozřejmě znáte. Ale zajímalo by mě, jaké maso je podle vás nejchutnější a jaká část. Přiznám se, že pro mě kuřecí a část stehenní. Používáme i různá koření. Občas také grilujeme i jiné maso, například vepřové. Jenže to je pro nás trošku více vysušené.
  • Dodám, že v Japonsku grilují taky skoro všechno. Jak maso, zeleninu, tak taky mořské plody, což mě docela překvapilo. Také grilují pro mě neznámou surovinu Yaki-Sobo.
A Tak vznikl článek o grilování, když jsme si o tom se Suzukim psali

Další článek vyjde ve čtvrtek 25.7.


A na ukázku mám pro vás dvě fotečky, které jsou nedávno pořízené.
První obrázek: oběd - grilované maso s vařenými bramborami
Druhý obrázek: večeře - talíř obložený grilovanými párečky, hermelínem a rohlíkem
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Sasha Sasha | Web | 22. července 2013 v 7:26 | Reagovat

och spraivli ste mi chuť na grilovačku :D fajne to vyzerá :D
super blogf :)

2 Lokitty~ Lokitty~ | E-mail | 22. července 2013 v 11:05 | Reagovat

Nombre de Dios! Tak teď mám pořádný hlad a  doma nic nemáme =.=" Grilování jste si musely užít! :3 Já mám ráda kuřecí maso a rybí :3

3 Ell Ell | Web | 23. července 2013 v 8:10 | Reagovat

grilování je super !! miluju to!

4 all-is-magic all-is-magic | E-mail | Web | 23. července 2013 v 9:16 | Reagovat

My taky pořád grilujeme :D Většinou ryby a zeleninu :) Ve středu chceme otestovat krevety, tak doufám, že se vyvedou! :D

5 Vendy Vendy | Web | 23. července 2013 v 12:09 | Reagovat

Grilovat můžeš fakt všechno! Ale jaké je nejlepší maso na grilování, nevím, to chce asi vyzkoumat na netu (jestli je nějaké maso sušší, asi chce naložit nebo potírat olejem), grilovat se dají párky, klobásky, ale i papriky, cuketa, kukuřice, ryby...
Tvůj gril mix vypadá lákavě, určitě jste si pošmákli.

6 Ježurka Ježurka | Web | 23. července 2013 v 18:10 | Reagovat

Já mám ráda grilované všechno možné, ale jen to, co kde dostanu. Sama nemám možnost. :-(

7 JiHei - Fotografie JiHei - Fotografie | E-mail | Web | 23. července 2013 v 19:02 | Reagovat

U mě vedou kuřecí prsa a už se těším na dovolenkové grilování! 8-)

8 Cata Cata | Web | 23. července 2013 v 21:31 | Reagovat

Mňam! Vaše grilíčky vypadají ohromně lákavě...

Já mám taky ráda kuřecí stehýnka, nepohrdnu ani křidýlkem. Ale někdy si taky dopřeju pořádný steak! Krůtí maso pak vede u fondů...

9 Aailyyn Aailyyn | Web | 26. července 2013 v 12:07 | Reagovat

Kuřecí křídla, ale jinak jasně vítězí grilovaná zelenina, cuketa a lilek.

10 eri-cka eri-cka | Web | 26. července 2013 v 20:53 | Reagovat

Mňamky, mňamky, tvá stránka na FB je boží :-)

11 monbella monbella | Web | 27. července 2013 v 21:58 | Reagovat

Hermelín miluju <3 ! :)

12 Evil Evil | Web | 31. července 2013 v 22:33 | Reagovat

aaa hami :) na grilu mám nejradši divočinu a kuřecí :) no já vlastně vepřový a hovězí do pusy nestrčím.. jedině, že by z toho masa nebylo cítit, že je to práce tohle :D joo.. a grilovaná cibule to je bašta :) a jinak co krom normálního masa, tak mám hrozně ráda bavorský klobásky :)

13 Jitka Jitka | Web | 10. září 2013 v 20:49 | Reagovat

U nás na grilu frčí nejvíc vepřová krkovice. A děláme taky hermelín a zeleninku.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama





:první blog :Moje ikonka :)